top of page

inctfutebol Group

Public·286 members

əsas səhifədə ayrıca qovluq şəklində

Tez-tez istifadə etdiyim bölmələri "sevimlilər"ə əlavə etmək istəyirəm. Bu, əsas səhifədə ayrıca qovluq şəklində göstərilməlidir. Bəzi platformalarda bu siyahı buludda saxlanılır - istənilən cihazdan daxil olanda eyni siyahını görürsən. Çox rahatdır. Bu xüsusiyyəti təklif edən saytları bilirsinizmi? Hansı daha yaxşı işləyir - yerli, yoxsa bulud variantı?

4 Views
Lilit Relis
2 days ago

Bir müddətdir ki, internetdə yeni bir şey axtarmırdım. Artıq tanış səhifələr məni qane etmirdi, amma yenə də nəyisə dəyişmək üçün həvəs yox idi. Keçən gün isə birdən qərar verdim ki, bəlkə yeni bir platforma tapsam. Və axtarışa başladım. Çox keçmədi ki, diqqətimi çəkdi. Bu səhifə ilk andan məni özünə bağladı. Çox rahat interfeys, gözəl rəng seçimi və səliqəli tərtibat – bütün bunlar məndə müsbət təəssürat yaratdı. Mən bir neçə saat orada gəzdim, bölmələri araşdırdım və heç yorulmadım. Əksinə, daha çox öyrənmək istədim. Bu cür keyfiyyətli saytlarla qarşılaşmaq həmişə sevindiricidir. İndi mən ora tez-tez daxil oluram və bu mənim boş vaxtımı daha maraqlı edir. Hər kəsə tövsiyə edərdim.

bottom of page